Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dokhouse Galerie

4 June @ 4:00 pm - 10:00 pm

The Science Behind Rainbows – Because Panting is Dramatic
Expositie van Saskia van der Klei aka@saskiarocks (Grow)
Dokhuis Galerie opent op 4 Juni haar deuren weer voor publiek we beginnen met De Opening van deze Expositie die de hele maand Juni te bewonderen is.
(opening op uitnodiging tussen 16 & 18 uur RSVP)
Onder het genot van een Vegan Maaltijd kun je genieten van Kunst en Cultuur zoals je van Dokhuis Galerie gewend bent.
Reserveren is verplicht je kunt een plekje bestellen via 06-42431379 Er zijn 2 rondes van 17:30 tot 19:00 uur & van 19:15 tot 21:45 uur
Daar waar de meeste vrijplaatsen gesloten waren tijdens de Lock Down, hebben de Vegan Assassins juist naam weten te maken met hun Vegan Take Away in Dokhuis Galerie. Iedere week presenteerden zij een ander land uit de wereldkeuken. bestaande uit vele verschillende groenten en lekkere bites, want als corona ons iets geleerd heeft, is dat een goede weerstand begint in de maag en dat we lief moeten zijn voor dieren.
De plantaardige culinaire wereldreis van de Vegan Assassins wordt de hele zomer voorgezet en begeleid met mooie expo’s theatrale versnaperingen en meer vertier voor lichaam en geest.
Op 4 juli is de opening van de expo en het restaurant, tevens zal Saskia Rocks zorgen voor een prettige muzikale ambiance.
Kun je deze avond niet komen? Niet getreurd haar werk is de gehele maand te bewonderen in DOK-huis galerie.
Een tweegangen maaltijd kost vijftien euro daarbij kan een dessert optioneel los besteld worden. (Dokhuis Opening 4 juni tien euro)
Ben je te laat om een plekje te bemachtigen voor een tafeltje, of eet je liever thuis of heb je een kleine beurs? Geen probleem de take-away voor tien euro per maaltijd blijft lustig doordraaien op donderdag t/m zondag.
Pakistaans Menu voor 4 t/m 7 Juni ( € 10,- Take Away)
Vegie Pakora
Aubergine Balti
Mango Chutney
Misty Dahl
Raita
Rice
Vegan Cakes van Miss Whips € 3,-
Reservations: 0642431379 Call to order!

Details

Date:
4 June
Time:
4:00 pm - 10:00 pm

Organizer

Dokhuis Galerie