Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Anarchistische boekenbeurs Amsterdam

29 October 2022 @ 11:00 am - 30 October 2022 @ 10:00 pm

We zijn terug voor de 6e jaarlijkse Anarchistische boekenbeurs Amsterdam!

Ook dit jaar is het een meerdaags evenement met stands en workshops van Anarchistische collectieven uit de wijde omgeving. We hebben er zin in!

Zoals voor iedereen wel duidelijk is, is dit een jaar tegemoet met veel economische perikelen, geopolitieke onrust, stijgende prijzen van voedsel en basisbehoeftes en maatschappelijke turbulentie. In deze condities is het net zo belangrijk – zo niet belangrijker – om te werken aan levensvatbare alternatieven op de status quo. De boekenbeurs is een gelegenheid om te leren over politiek conflict dicht bij huis, in de geschiedenis en in andere delen van de wereld. Laten we samen leren en werken om een wereld mogelijk te maken zonder staten, grenzen, ecocide en kapitalisme, en zonder het geweld wat dat mogelijk maakt. Kennis, zoals ze zeggen, is kracht.

Ben je op zoek naar gemeenschap, diepe gesprekken, of gelijkgestemde personen of collectieven? Kom dan naar de Anarchistische Boekenbeurs Amsterdam! Ben je op zoek naar Anarchistische boeken of zines? Dat hebben we, en zo veel meer! Kleding, buttons, uitgevers, distro’s, workshops, praatjes en veganistisch eten! Kom gezellig langs!

Meer informatie over deelnemende collectieven, stands en workshops, net als logistieke informatie over de dagen zelf volgt nog, hou daarvoor onze kanalen in de gaten!


www.vrijebond.org/anarchistische-boekenbeurs-amsterdam-3
anarchistbookfairamsterdam.blackblogs.org

Details

Start:
29 October 2022 @ 11:00 am
End:
30 October 2022 @ 10:00 pm

Venue

Dokzaal & Dokhuis galerie
Plantage Doklaan 8
Amsterdam, 1018CM Netherlands
+ Google Map
View Venue Website